Pomladni TEDEN RESTAVRACIJ – marec 2016

31.03.2016 0

V pomladnem Tednu restavracij 2016 je sodelovalo 86 slovenskih gostiln in restavracij. Število sodelujočih restavracij se povečuje iz leta v leto, vendar se še bolj povečuje število restavracij, ki bi rade sodelovale. Teden restavracij s tem vztraja pri kriteriju kakovosti, zato so na novo vključene le tiste restavracije, ki so pred tem ocenjene. Osnovni kriterij so 4 Nedelovi sončki, čeprav sodeluje tudi tudi nekaj restavracij z nižjo oceno (3,5).

Sodelujoče restavracije so na spomladanskem Tednu restavracij 2016 od 11. do 20. marca gostom pripravile skupaj več kot 100 posebnih menijev po posebni ceni 16 evrov za najmanj 3 hode.

Tudi pri nas smo ponovno potrudili in pripravili poseben meni z izbiro mesnega ali ribjega menija ter pestro ponudbo vrhunskih vin vinarja Valdhuberja.

Comments are closed.