JEDILNI LIST
HLADNE PREDJEDI
Hladni duo (hišna medena paštetka, bučni chutney, domač kruhec)
Tapas hišnega sardona s tatarcem črnih oliv
Goveji carpaccio na diakon redkvi
Florjanova deska (hišna medena paštetka, pekljan goveji jezik, sušene mesnine, parmezan, domače vloženine)
TOPLE PREDJEDI
Ričota s svinjskimi želodčki, koleraba, žafran
Bučni štrukelj v omaki dimljene postrvi
Ocvrta tlačenka s praženim krompirjem, bučnim oljem in bučnimi semeni
JUHE
Kremna juha korena peteršilja, pražena sončnična semena
Kremna ribja juha s koprom
Bistra piščančja juha
MESNE GLAVNE JEDI
Telečji vrat, pire sladkega krompirja, pečena polenta s parmezanom, telečji jus
Jagnječji hrbet z bučnim štrukljem, pire zelene, šalotka, telečji jus
Jožekov biftek, ocvrt pire krompirja, glaziran pastinjak, telečji jus z gorčičnimi semeni
RIBJE GLAVNE JEDI
File postrvi, porov krompir, glazirano korenje
File smuča s pečenim krompirjem in zimsko zelenjavo
SLADICE
Mousse bele čokolade s karamelo, suhe slive v vinu
Skutina krema s cimetovim drobljencem, jabolčna čežana
Gibanica po prekmursko
Čokoladni souffle s sladoledom
Domač jabolčni zavitek, cimetov drobljenec, jabolčna čežana